Goedkoop webdesign

Ben jij op zoek naar een goedkoop webdesign partner? Dan ben je bij Max IT Solutions aan het juiste adres. Wij hebben namelijk pakketten samengesteld waardoor het voor beginnende website gebruikers mogelijk is om mooie websites te kopen tegen een scherpe prijs. Mocht je naar aanleiding van goedkoop webdesign nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord!

Het ontwerp van goedkoop webdesign

Als je besluit om voor goedkoop webdesign te kiezen, wordt de website geleverd met een template. Deze template wordt voorzien van jullie content en logo. Door het afnemen van een goedkoop webdesign pakket weet je zeker dat je een professionele website krijgt tegen een scherpe prijs.

Samen met jou zullen we kijken naar een template dat aansluit bij de wensen. Op basis hiervan zullen de specialisten van Max IT Solutions aanpassingen maken in de stijl zodat de site goed aansluit met de huisstijl van jouw onderneming. Hierdoor krijg je tegen een scherpe prijs toch een zakelijk en moderne website met eigen logo en kleuren! Hierbij is het wel goed om te benoemen dat er maximum zit aan het aantal pagina’s. Wil jij meer pagina’s? Bespreek dan gerust de mogelijkheden!

Eliens Carwash Area Max IT Solutions

Contact met Max IT Solutions

Wil je in contact komen met Max IT Solutions? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina of via bijstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur bij je terug komen met een antwoord.

Goedkoop webdesign inclusief CMS

Als je besluit om gebruik te maken van goedkoop webdesign zal er altijd een website ontwikkeld worden in een CMS, in dit geval WordPress. WordPress is een CMS-systeem waar ruim een derde van alle websites ter wereld op zijn gebouwd. Hierdoor weet jij als gebruiker zeker dat het platform niet plotseling ophoudt met bestaan.

WordPress is daarnaast een enorm gebruiksvriendelijke platform waardoor jij als ondernemer in staat bent om pagina’s te publiceren wij voor jullie hebben ontwikkeld. Wil jij bijvoorbeeld een dienst toevoegen? Dan kun je dit eenvoudig zelf doen door in te loggen op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om op eenvoudige wijze tekstuele aanpassingen te maken. Waar je voorheen dus altijd afhankelijk was van een webdesigner, kun je nu de kleine punten eenvoudig zelf aanpassen. Ben jij benieuwd hoe dit in werkelijkheid er aan toe gaat? Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor Max IT Solutions?

Max IT Solutions is dé specialist als het aankomt op goedkoop webdesign. Door jarenlange ervaring weten wij keer op keer enorm mooie website te ontwikkelen tegen scherpe tarieven. Onze strategie is dat we altijd vooraf goed met de klant in gesprek gaan. Hierdoor voorkomen we onnodige handelingen waardoor kosten kunnen oplopen. Bij Max IT Solutions maken we een vaste prijsafspraak waarbij transparantie een speerpunt is.

Daarnaast is het ook goed om te weten dat Max IT Solutions jouw aanspreekpunt is als het gaat om jouw website. Ben jij enorm gegroeid en heb jij toch nog aanpassingen nodig die niet eenvoudig te realiseren zijn? Wij helpen je graag verder!

Ben jij benieuwd naar reeds ontwikkelde websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes als het aankomt op het ontwikkelen van een website.

Max IT Solutions logo wit