Hosting

Een belangrijk onderdeel wat hoort bij webdevelopment is hosting. Om te zorgen dat jouw website bereikbaar is voor potentiele klanten, moet je zorgen dat je domeinnaam gekoppeld wordt aan een hosting. Wij van Max IT Solutions helpen je graag een handje bij dit proces. Samen met onze partner HostValues zorgen wij dat jouw website zonder zorgen gehost wordt!

Over HostValues

HostValues is jong hostingbedrijf dat is opgericht in 2021. Het bedrijf is gebaseerd in Veldhoven en heeft als doel om hosting laagdrempelig en goedkoop te maken voor iedereen! Max IT Solutions werkt sinds het begin van HostValues samen om onze diensten zo goed mogelijk te combineren! Benieuwd naar de mogelijkheden en/of prijzen? Neem contact met ons op!

Oranjemarkt Veldhoven Max IT Solutions

Contact met Max IT Solutions

Wil je in contact komen met Max IT Solutions? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina of via bijstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur bij je terug komen met een antwoord.

Waarom kiezen voor Max IT Solutions als ontwikkelaar

Als het aankomt op het maken van een website is Max IT Solutions de specialist. Door jarenlange ervaring weten wij keer op keer enorm mooie website te ontwikkelen tegen scherpe tarieven. Onze strategie is dat we altijd vooraf goed met de klant in gesprek gaan. Hierdoor voorkomen we onnodige handelingen waardoor kosten kunnen oplopen. Bij Max IT Solutions maken we een vaste prijsafspraak waarbij transparantie een speerpunt is.

Ben jij benieuwd naar reeds ontwikkelde websites? Bekijk ons portfolio of neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes als het aankomt op het ontwikkelen van een website voor bijvoorbeeld jouw restaurant of jouw zakelijk bedrijf.

Max IT Solutions logo wit