Gedurende de zomer hebben wij van Max IT Solutions niet stilgezeten. Er zijn meerdere websites live gegaan voor onze klanten. Al deze websites zijn opgebouwd met behulp van WordPress. Er zijn verschillende builders gebruikt, namelijk de Divi builder en de Elementor builder. Een overzicht van de live gezette websites kunt u vinden op onze projecten pagina.

De eerste website die live is gegaan, is de website van Eliens Carwash Area. Eliens Carwash Area de plek in Veldhoven waar u uw auto kunt wassen en reinigen. De oude website van Eliens was verouderd en was toe aan vernieuwing. Hierbij heeft Max IT Solutions mogen helpen.

De website van Danella project- en interimmanagement ging deze zomer ook live. Evenals de website van Eliens, was de website van Danella toe aan vernieuwing. In samenwerking met Si Marketing & Design hebben wij de website ontwikkeld. In dit proces waren zij verantwoordelijk voor de teksten en het design.

Deze zomer ging ook de website van Slaapt live. Slaapt verkoopt verzwaringsdekens die ervoor zorgen dat u beter en vaster slaapt gedurende de nacht. De dekens van Slaapt wegen 7 en 9 kilo en zorgen voor een Diepe Druk Simulatie. Voor Slaapt hebben wij de website ontwikkeld. In samenwerking met Ralf van Veen zijn er nog verschillende SEO werkzaamheden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie krijgen over een van deze projecten of bent u zelf op zoek naar een website? Neem dan zeker contact met ons op! Voor meer blogberichten kunt u kijken op onze blog pagina.