Over ons

Max IT Solutions is een jonge onderneming gevestigd in Veldhoven. Wij zijn werkzaam in de regio Eindhoven en houden ons dagelijks bezig met het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van websites.

Onze websites kunnen gebruikt worden voor e-commerce of juist voor informatieve doeleinden. De focus van Max IT Solutions ligt op webdevelopment en webdesign. Hierin hebben we al een aardig webdesign portfolio opgebouwd.

Het team

Max van Amelsfort

Max van Amelsfort

Eigenaar

Als eigenaar van Max IT Solutions verzorg ik momenteel alle taken die in het bedrijf omgaan. Samen met enkele andere freelancers vorm ik het team achter Max IT Solutions. In de toekomst hoop ik deze onderneming uit te breiden naar een allround web bureau waar klanten met al hun vragen terecht kunnen.

Jij?

Jij?

Nader te bepalen

Wij staan open om ons bedrijf uit te bouwen naar een allround web bureau. Ben jij degene die zich geroepen voelt om deel te worden van het team achter Max IT Solutions? Neem dan zeker contact met ons op! 

Het bedrijf Max IT Solutions is in oktober 2019 opgericht door Max van Amelsfort. Het doel was simpel: inspelen op de toenemende behoeftes op gebied van software applicaties zoals websites, webshops en mobiele applicaties. Om de tijdens zijn studie opgedane kennis in te kunnen zetten in het bedrijfsleven en zichzelf verder te kunnen ontwikkelen, is Max de start-up Max IT Solutions begonnen.