Selecteer een pagina

Onze Projecten

Max IT Solutions heeft al verschillende projecten afgerond. Hieronder vindt u deze projecten. Indien u geinteresseerd bent of u wilt meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of via bovenstaand telefoonnummer.

Oranjemarkt Veldhoven

Wij hebben voor de Oranjemarkt Veldhoven de website ontwikkelt. We hebben de oude website in een nieuw format gezet. De oude website was vrij onoverzichtelijk, slecht leesbaar en niet responsive. Dit hebben wij aangepast door het opnieuw op te bouwen met het WordPress thema Divi.

De Oranjemarkt Veldhoven is een niet-commerciële vrijmarkt, gratis toegankelijk, met podiumprogramma’s en vertier! Een laagdrempelig familie-evenement in Veldhoven! De Oranjemarkt ontvangt jaarlijks ruim 20.000 bezoekers. Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken

Het Concert van de Eeuw

Wij hebben voor Het Concert van de Eeuw de site ontwikkelt, de domeinnaam gekocht, de mailadressen opgezet en de hosting opgezet. Dit alles hebben wij in samenwerking gedaan met het creatieve team van Het Concert van de Eeuw. 

Het Concert van de Eeuw is de naam van de organisatie die verantwoordelijk is voor de productie van theatershow 100 Op Een Hoop. 100 Op Een Hoop is een wervelende theatershow die je meeneemt in honderd jaar Veldhoven. De theatershow moet toegankelijk worden voor jong en oud. Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken.

Tweedehands Studiespullen

Wij hebben voor Tweedehands Studiespullen meegeholpen aan een paar kleine aanpassingen aan de website. Ze hadden al een WordPress site zelf gemaakt maar ze kwamen er met een aantal punten niet uit. Hierbij kun je denken aan het maken van een contact form, het maken van de product pagina’s en het organiseren van de navigatiebalk.

Tweedehands Studiespullen is een startup die zich bezighoudt met het verkoop van studiespullen voor studenten. Hierbij gebruiken zij vier categorien; studieboeken, tassen en rugzakken, sportspullen en overige studiespullen. Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken.

Van Riel Bouw & Onderhoud

Wij hebben voor Van Riel Bouw & Onderhoud de site ontwikkelt. Op deze site hebben wij met behulp van Woocommerce en de YITH Woocommerce Catalog Modus een catalogus gemaakt waarmee de projecten van Van Riel Bouw & Onderhoud worden weergeven. Verder zullen wij nog maandelijks onderhoud houden aan de site.

Van Riel Bouw & Onderhoud is een bouwbedrijf uit Wijdewormer. Het bedrijf houdt zichzelf bezig met het maken van onder andere meubels, inbouwkasten en badkamers. Daarnaast houdt het bedrijf zich veel bezig met onderhoud. Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken.

Genealogie programma Haza-21

Wij hebben voor een klant, het Haza-21 Genealogie programma geüpdatet naar de nieuwste versie. Hierbij hebben we ook de klant de nieuwe functies uitgelegd. Haza-21 is een programma waarin stambomen makkelijk in opgeslagen kunnen worden.

Volgens de website van Haza wordt Haza als volgt beschreven:
“Haza-21 is een relationeel informatiesysteem voor genealogen en historici.
Het programma is gebouwd op een relationele database en bestaat uit drie modulen, die gecombineerd en volledig geïntegreerd gebruikt kunnen worden: Genealogie, Registratie en Goederen. Deze zijn onderling volledig geïntegreerd, alsmede via een centrale Thesaurus.”