Onze Projecten

Max IT Solutions heeft al verschillende projecten afgerond. Hieronder vindt u deze projecten. Indien u geinteresseerd bent of u wilt meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of via bovenstaand telefoonnummer.

Tweedehands Studiespullen

Wij hebben voor Tweedehands Studiespullen meegeholpen aan een paar kleine aanpassingen aan de website. Ze hadden al een WordPress site zelf gemaakt maar ze kwamen er met een aantal punten niet uit. Hierbij kun je denken aan het maken van een contact form, het maken van de product pagina’s en het organiseren van de navigatiebalk.

Tweedehands Studiespullen is een startup die zich bezighoudt met het verkoop van studiespullen voor studenten. Hierbij gebruiken zij vier categorien; studieboeken, tassen en rugzakken, sportspullen en overige studiespullen. Indien u geinteresseerd bent in de website kunt u hier klikken.

Van Riel Bouw & Onderhoud

Wij hebben voor Van Riel Bouw & Onderhoud de site ontwikkelt. Op deze site hebben wij met behulp van Woocommerce en de YITH Woocommerce Catalog Modus een catalogus gemaakt waarmee de projecten van Van Riel Bouw & Onderhoud worden weergeven. Verder zullen wij nog maandelijks onderhoud houden aan de site.

Van Riel Bouw & Onderhoud is een bouwbedrijf uit Wijdewormer. Het bedrijf houdt zichzelf bezig met het maken van onder andere meubels, inbouwkasten en badkamers. Daarnaast houdt het bedrijf zich veel bezig met onderhoud. Indien u geinteresseerd bent in de website kunt u hier klikken.

Genealogie programma Haza-21

Wij hebben voor een klant, het Haza-21 Genealogie programma geüpdatet naar de nieuwste versie. Hierbij hebben we ook de klant de nieuwe functies uitgelegd. Haza-21 is een programma waarin stambomen makkelijk in opgeslagen kunnen worden.

Volgens de website van Haza wordt Haza als volgt beschreven:
“Haza-21 is een relationeel informatiesysteem voor genealogen en historici.
Het programma is gebouwd op een relationele database en bestaat uit drie modulen, die gecombineerd en volledig geïntegreerd gebruikt kunnen worden: Genealogie, Registratie en Goederen. Deze zijn onderling volledig geïntegreerd, alsmede via een centrale Thesaurus.”