Restaurant website laten maken

Ben jij op zoek naar een restaurant website laten maken? Dan ben je bij Max IT Solutions aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de website er niet alleen goed uitziet, maar ook dat deze beter gevonden wordt in Google. Een website laten ontwikkelen die niet vindbaar is, heb je niets meer aan. Door de opkomst van Corona is het hebben van een website steeds belangrijker en om deze reden is een restaurant website laten maken zeker geen verkeerde gedachte.

Restaurant website laten maken met eigen CMS

Als je besluit om een website te laten ontwikkelen bij Max IT Solutions dan weet je zeker dat je een makkelijke CMS beheersysteem krijgt, namelijk WordPress. Na het laten bouwen van jouw restaurant website kun je vervolgens zelf inloggen in het systeem om zelf aanpassingen te doen. Waar je voorheen voor eenvoudige aanpassingen van teksten, afbeeldingen en pagina’s terug naar de webdesigner moest, is het nu mogelijk om zelf de aanpassingen te verzorgen. Wil jij bijvoorbeeld een tekstuele aanpassing doen omdat bijvoorbeeld een bepaalde prijs van het menu is veranderd? Log eenvoudig in het CMS in en verander aan de achterkant eenvoudig de prijs.

Oranjemarkt Veldhoven Max IT Solutions

Contact met Max IT Solutions

Wil je in contact komen met Max IT Solutions? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina of via bijstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur bij je terug komen met een antwoord.

Integratie van functionaliteiten voor jouw restaurant

Een restaurant website laten maken is iets wat niet meer weg te denken is. Hierbij is het goed om te kijken welke integraties van functionaliteiten er gedaan moeten worden. Wil jij bijvoorbeeld een afhaalsysteem koppelen aan je website? Of wil jij een bezorger functie integreren in de webshop? Geen probleem! Max IT Solutions is een expert op het gebied van webdesign waardoor het mogelijk is om de website volledig naar smaak samen te stellen. Hierdoor weten jullie zeker dat je een website voor de restaurant krijgt die voldoet aan alle verwachtingen.

Wat kost een restaurant website laten maken

Een restaurant website laten maken is afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij valt te denken aan het aantal pagina’s, de stijl, template of maatwerk en eventuele speciale integraties. Om deze reden is het altijd aan te raden om een vrijblijvend gesprek met ons in te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we kijken wat julle wensen zijn dat we dit kunnen omzetten in een offerte op maat. Hierdoor weet je precies wat de kosten zullen zijn en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Waarom kiezen voor Max IT Solutions als ontwikkelaar

Als het aankomt op het maken van websites voor restaurant, is Max IT Solutions de specialist. Door jarenlange ervaring weten wij keer op keer enorm mooie website te ontwikkelen tegen scherpe tarieven voor restauranteigenaren. Onze strategie is dat we altijd vooraf goed met de klant in gesprek gaan. Hierdoor voorkomen we onnodige handelingen waardoor kosten kunnen oplopen. Bij Max IT Solutions maken we een vaste prijsafspraak waarbij transparantie een speerpunt is.

Ben jij benieuwd naar reeds ontwikkelde websites? Bekijk ons portfolio of neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes als het aankomt op het ontwikkelen van een website voor jouw restaurant.

Max IT Solutions logo wit