Webdesign bureau Eindhoven

Als ondernemer in de Brainport regio Eindhoven moet je er tegenwoordig alles aan doen om concurrenten voor te blijven. Een essentieel onderdeel hiervan is het hebben van een goede website. In een tijd waarin een groot deel van ons leven zich online afspeelt, moeten potentiële klanten jouw bedrijf online gemakkelijk kunnen vinden. Een goede website vergroot de kans dat klanten je vinden én tot actie overgaan.

Ben jij een ondernemer uit de regio Eindhoven en zoek je een webdesign bureau Eindhoven? Max IT Solutions is een webdesign bureau uit Veldhoven dat al een aardig webdesign portfolio heeft opgebouwd. Door onze snelle en betaalbare service, onderscheiden wij ons van meerdere webdesign bureau’s in de regio Eindhoven.

Meer weten over het designen van een snelle en gebruiksvriendelijke website? Neem dan zeker contact met ons op!

Gebruiksvriendelijke website met lage onderhoudskosten

Vooraf ontvang je twee designs waar je uit kunt kiezen

Website onderhoud ook mogelijk

Webdesign Eindhoven

Wij helpen je graag bij webdesign Eindhoven. Sinds de oprichting van Max IT Solutions in 2019 hebben we al meerdere websites succesvol mogen ontwikkelen voor onze klanten. Hierbij loopt het bereik van online visitekaartjes voor freelancers tot professionele webshops voor grotere bedrijven. Max IT Solutions denkt tijdens het proces met je mee en helpt je graag met jouw website.

Website door webdesign bureau Eindhoven: het traject

Van idee tot afgerond project: hoe verloopt zo’n webdesigntraject bij Max IT Solutions? Elk traject is maatwerk en verschilt van opdracht tot opdracht. We kijken natuurlijk altijd naar wat de opdrachtgever nodig heeft en plannen daar een maatwerk-traject omheen. In grote lijnen ziet elk webdesign-traject er vaak hetzelfde uit. Hieronder geven we een voorbeeld.

Nadat je contact op heeft genomen met webdesign bureau Eindhoven Max IT Solutions, plannen we een afspraak in om jouw wensen te bespreken. Aan wat voor design denk je? Welke uitstraling moet de website hebben? Tot welke conversies of acties moeten bezoekers overgaan? Heeft jouw bedrijf al een huisstijl met kaders waar wij binnen moeten werken? Dit zijn enkele vraagstukken die we tijdens het kennismakingsgesprek behandelen. Tijdens het kennismakingsgesprek zie je precies op welke manier wij jouw wensen om willen zetten in actiepunten.

Vervolgens gaan wij aan de slag. Na enkele dagen ontvang je drie designs van ons waar je uit kunt kiezen. Terwijl je de designs vergelijkt en er een kiest, zijn wij achter de schermen al druk bezig met het installeren en opzetten van de website. Nadat je jouw voorkeur over de designs met ons deelt, zetten wij het design in de website en vullen we de website met (de door jou aangeleverde) content. Tussentijds krijg je genoeg mogelijkheden om feedback te geven en wanneer alle puntjes op de i zijn gezet, krijgt jouw zakelijke onderneming of restaurant de definitieve versie van de website te zien. Na een akkoord, staat de website met één klik live.

Website onderhoud

Naast webdesign bieden wij ook website onderhoud aan. Dit is vooral handig wanneer je regelmatig iets aan wilt passen op jouw website, maar daar de tijd of kennis niet voor heeft. Nadat we afstemmen wat er precies moet gebeuren, zorgt Max IT Solutions dat de aanpassingen snel zijn gedaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden als:

Nieuwe pagina's aanmaken

Content plaatsen (tekst, afbeeldingen, video's etc)

URL's aanpassen

Het toevoegen van contactformulieren

WordPress webdesign Eindhoven

Max IT Solutions ontwikkelt websites voornamelijk in WordPress. Voor een WordPress website is het handig om een webdesign bureau uit de buurt in te schakelen, zodat je samen kunt komen met de webbouwer en de opdracht gemakkelijk kunt bespreken. Max IT Solutions zit in Veldhoven is daarmee een goede partner voor ondernemers en freelancers die een WordPress webdesigner in Eindhoven nodig hebben.

WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) dat gratis te gebruiken is. Een CMS maakt het voor de eindgebruiker relatief makkelijk om zelf wijzigingen door te voeren aan de website. Voor de eerste stappen is het echter wel noodzakelijk om een webdesign bureau in Eindhoven in te schakelen. Denk hierbij aan taken als het installeren van een WordPress website, het maken en instellen van een design, het opmaken van de pagina’s en het vullen van de website met content.

De voordelen van een WordPress website

Het werken met WordPress kent vele voordelen. Dat is dan ook waarom wij, als webdesign bureau Eindhoven, vrijwel altijd WordPress gebruiken.

Ongetwijfeld het grootste voordeel van WordPress is dat het gratis te gebruiken is. De software mag je gratis downloaden, bewerken en gebruiken. Let op: dit betekent niet dat jouw website helemaal gratis is. Je zult nog steeds moeten betalen voor de domeinnaam en webhosting. Hiervoor kun je natuurlijk ook bij ons terecht!

Een ander groot voordeel van WordPress is dat het constant in ontwikkeling is en er regelmatig (gratis) updates beschikbaar komen. Deze updates brengen nieuwe features met zich mee, en zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat potentiële veiligheidslekken tijdig gedicht worden.

Daarnaast staat WordPress erom bekend gebruiksvriendelijk te zijn. De interface is duidelijk en overzichtelijk en als nieuwe gebruiker vind je al snel waar je moet zijn om iets aan te passen. Voor grotere aanpassingen is het echter wel noodzakelijk om een professionele webdesigner in te schakelen.

Hulp nodig met domeinnaam en webhosting?

Als webdesign bureau in Eindhoven ontwikkelen wij websites volledig op maat, maar daar houdt het niet op. Naast het bouwen van websites helpen wij indien nodig ook actief mee bij domeinnaamregistratie en het aanschaffen van webhosting. Indien gewenst kun je dit ook volledig uit handen geven, zodat je een compleet nieuwe website opgeleverd krijgt zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.

Over Max IT Solutions

Max IT Solutions werd in 2019 opgezet door Max van Amelsfort. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Eindhoven, namelijk in Veldhoven. Hij wilde inspelen op de toenemende behoeftes op het gebied van software applicaties, zoals websites en webshops. Met deze onderneming combineert Max twee belangrijke dingen: iets doen wat hij leuk vindt, terwijl hij anderen helpt.

Heeft jouw bedrijf interesse in een website of webshop en wil je daarover graag meer informatie? Neem dan vrijblijvende contact op via onze website.