Webdesign bureau Eindhoven

Als ondernemer in de regio Eindhoven moet u er tegenwoordig alles aan doen om concurrenten voor te blijven. Een essentieel onderdeel hiervan is het hebben van een goede website. In een tijd waarin een groot deel van ons leven zich online afspeelt, moeten potentiële klanten u online kunnen vinden. Een goede website vergroot de kans dat klanten u vinden én tot actie overgaan.

Bent u een ondernemer uit de regio Eindhoven en zoekt u een webdesign bureau Eindhoven? Max IT Solutions is een webdesign bureau uit Veldhoven dat al verschillende webdesignprojecten succesvol heeft afgerond. Wilt u ook voor weinig geld een online visitekaartje in de vorm van een prachtige en gebruiksvriendelijke WordPress-website? We komen graag met u in contact.

et|icon_desktop|

Gebruiksvriendelijke website met lage onderhoudskosten

b3lineicon|b3icon-responsive-design||Responsive Design

Vooraf ontvangt u twee designs waar u uit kunt kiezen

mt|compare_arrows|

Advies en hulp met betrekking tot domeinnaam en webhosting

et|icon_tool|

Website onderhoud ook mogelijk

Webdesign Eindhoven

Voor webdesign Eindhoven moet u bij Max IT Solutions zijn. Sinds de oprichting in 2019 hebben we al verschillende websites mogen ontwikkelen voor de meest uiteenlopende bedrijven. Van online visitekaartjes voor freelancers tot professionele bedrijfsprofielen en van webshops tot product-landingspagina’s: Max IT Solutions denkt met u mee en is een betrouwbare webdesign Eindhoven partner.

Website door webdesign bureau Eindhoven: het traject

Van idee tot afgerond project: hoe verloopt zo’n webdesigntraject bij Max IT Solutions? Elk traject is maatwerk en verschilt van opdracht tot opdracht. We kijken natuurlijk altijd naar wat de opdrachtgever nodig heeft en plannen daar een maatwerk-traject omheen. In grote lijnen ziet elk webdesign-traject er vaak hetzelfde uit. Hieronder geven we een voorbeeld.

Nadat u contact op heeft genomen met webdesign bureau Eindhoven Max IT Solutions, plannen we een afspraak in om uw wensen te bespreken. Aan wat voor design dacht u? Welke uitstraling moet de website hebben? Tot welke conversies of acties moeten bezoekers overgaan? Heeft u al een huisstijl met kaders waar wij binnen moeten werken? Dit zijn enkele vraagstukken die we tijdens het kennismakingsgesprek behandelen. Tijdens het kennismakingsgesprek ziet u precies op welke manier wij uw wensen om willen zetten in actiepunten.

Vervolgens gaan wij aan de slag. Na enkele dagen ontvangt u drie designs van ons waar u uit kunt kiezen. Terwijl u de designs vergelijkt en er een kiest, zijn wij achter de schermen al druk bezig met het installeren en opzetten van de website. Nadat u uw voorkeur over de designs met ons deelt, zetten wij het design in de website en vullen we de website met (de door u aangeleverde) content. Tussentijds krijgt u genoeg mogelijkheden om feedback te geven en wanneer alle puntjes op de i zijn gezet, krijgt u de definitieve versie van de website te zien. Na een akkoord, staat de website met één klik live.

Website onderhoud

Naast webdesign bieden wij ook website onderhoud aan. Dit is vooral handig wanneer u regelmatig iets aan wilt passen op uw website, maar daar de tijd of kennis niet voor heeft. Nadat we afstemmen wat er precies moet gebeuren, zorgt Max IT Solutions dat de aanpassingen snel zijn gedaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden als:

fab|fa-wordpress|
mt|add_to_queue|

Nieuwe pagina's aanmaken

b3lineicon|b3icon-browser-search-content||Browser Search Content

Content plaatsen (tekst, afbeeldingen, video's etc)

far|fa-keyboard|

Navigatie aanpassen

mt|insert_link|

URL's aanpassen

fab|fa-wpforms|

Het toevoegen van contactformulieren

WordPress webdesign Eindhoven

Max IT Solutions ontwikkelt websites voornamelijk in WordPress. Voor een WordPress website is het handig om een webdesign bureau uit de buurt in te schakelen, zodat u samen kunt komen met de webbouwer en de opdracht gemakkelijk kunt bespreken. Max IT Solutions zit in Veldhoven is daarmee een goede partner voor ondernemers en freelancers die een WordPress webdesigner in Eindhoven nodig hebben.

fab|fa-wordpress-simple|
Wordpress is een contentmanagementsysteem (CMS) dat gratis te gebruiken is. Een CMS maakt het voor de eindgebruiker relatief makkelijk om zelf wijzigingen door te voeren aan de website. Voor de eerste stappen is het echter wel noodzakelijk om een webdesign bureau in Eindhoven in te schakelen. Denk hierbij aan taken als het installeren van een WordPress website, het maken en instellen van een design, het opmaken van de pagina’s en het vullen van de website met content.

De voordelen van een WordPress website

Het werken met WordPress kent vele voordelen. Dat is dan ook waarom wij, als webdesign bureau Eindhoven, vrijwel altijd WordPress gebruiken.

Ongetwijfeld het grootste voordeel van WordPress is dat het gratis te gebruiken is. De software mag u gratis downloaden, bewerken en gebruiken. Let op: dit betekent niet dat uw website helemaal gratis is. U zult nog steeds moeten betalen voor de domeinnaam en webhosting. Over het aanschaffen van een domeinnaam en webhosting kunnen wij u natuurlijk adviseren.

Een ander groot voordeel van WordPress is dat het constant in ontwikkeling is en er regelmatig (gratis) updates beschikbaar komen. Deze updates brengen nieuwe features met zich mee, en zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat potentiële veiligheidslekken tijdig gedicht worden.

Daarnaast staat WordPress erom bekend gebruiksvriendelijk te zijn. De interface is duidelijk en overzichtelijk en als nieuwe gebruiker vindt u al snel waar u moet zijn om iets aan te passen. Voor grotere aanpassingen is het echter wel noodzakelijk om een professionele webdesigner in te schakelen.

Hulp nodig met domeinnaam en webhosting?

Als webdesign bureau in Eindhoven ontwikkelen wij websites volledig op maat, maar daar houdt het niet op. Naast het bouwen van websites helpen wij indien nodig ook actief mee bij domeinnaamregistratie en het aanschaffen van webhosting. Indien gewenst kunt u dit ook volledig uit handen geven, zodat u een compleet nieuwe website opgeleverd krijgt zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.

Over Max IT Solutions

Max IT Solutions werd in 2019 opgezet door Max van Amelsfort. Hij wilde inspelen op de toenemende behoeftes op het gebied van software applicaties, zoals websites en webshops. Met deze onderneming combineert Max twee belangrijke dingen: iets doen wat hij leuk vindt, terwijl hij anderen helpt.

Heeft u interesse in een website of webshop en wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvende contact op via onze website.