Webdesign portfolio

Ben jij benieuwd naar de resultaten die Max IT Solutions reeds heeft ontwikkeld als het aankomt op webdesign? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hieronder tref je een aantal business cases aan waarbij Max IT Solutions mooie websites heeft gemaakt voor onze klanten. Ben jij benieuwd naar meer resultaten? Of ben jij benieuwd welke stappen de bedrijven hebben gemaakt naar aanleiding van de websites? Neem dan direct contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Het verhaal achter onze webdesign portfolio

Eliëns Carwash Area

Eliëns Carwash Area had een verouderde website en deze hebben wij in een nieuw jasje gezet. De website hebben wij opgebouwd met WordPress met het thema Divi. Daarnaast hebben wij de site in 2 talen gezet zodat het bereik van Eliëns vergroot kan worden.

Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing voor zowel de doe-het-zelvers als voor liefhebbers van de wasstraat. Meerdere doe-het-zelf wasboxen en een volautomatische wasstraat die auto’s en busjes tot een maximale hoogte van 2m20 krasvrij wast. Ben je geinteresseerd in de website? Klik dan hier!

Eliens Carwash Logo

Oranjemarkt Veldhoven

Wij hebben voor de Oranjemarkt Veldhoven de website ontwikkeld. We hebben de oude website in een nieuw format gezet. De oude website was vrij onoverzichtelijk, slecht leesbaar en niet responsive. Dit hebben wij aangepast door het opnieuw op te bouwen met het WordPress thema Divi. Met trots presenteren wij dan ook deze website in ons webdesign portfolio.

De Oranjemarkt Veldhoven is een niet-commerciële vrijmarkt, gratis toegankelijk, met podiumprogramma’s en vertier! Een laagdrempelig familie-evenement in Veldhoven! De Oranjemarkt ontvangt jaarlijks ruim 20.000 bezoekers. Indien je geinteresseerd bent in de website, kun je hier klikken

Boetiek van Miek

Voor Boetiek van Miek hebben wij een complete webshop opgezet. Begonnen met het webdesign, daarna technisch geoptimaliseerd uitgewerkt en gepubliceerd. De Boutiek van Miek had nog geen website en wilden tijdens de Corona crisis tijd toch hun winkel draaiende houden. Vandaar dat ze bij ons terecht zijn gekomen met een opdracht om een webshop op te zetten.

Boetiek van Miek is een modewinkel voor vrouwen. “Boetiek van Miek staat voor service, gezelligheid en betaalbare kleding. Dit proberen wij zo goed mogelijk over te brengen in onze winkel. Een bakje koffie, een gezellig muziekje en een ontspannen sfeer zorgen voor een prettig gevoel tijdens het winkelen. Elke week rijdt Miek naar verschillende inkoopcentra in Nederland om de laatste trends te scoren. Hierdoor zijn wij in enkele jaren uitgegroeid tot een begrip in de Kempen.” Indien je geinteresseerd bent in de website, kun je hier klikken.

Tymeck-Trades

Voor Tymeck-Trades hebben wij de website een professioneler design gemaakt. De oude website was toe aan vernieuwing en hierbij hebben wij ze geholpen. Met het WordPress thema Divi heeft de site een frisser uiterlijk gekregen waarmee ze weer een tijd vooruit kunnen.

Tymeck-Trades is een bedrijf dat zich bezig houdt met de inkoop en verkoop van Energy Drinks uit en naar verschillende contenten. De site is welbekend onder verzamelaars van merken als Monster Energy en Rockstar Energy en de site wordt dagelijks drukbezocht. Indien je geinteresseerd bent in de website, kun je hier klikken.

Het Concert van de Eeuw

Wij hebben voor Het Concert van de Eeuw de site ontwikkeld, de domeinnaam gekocht, de mailadressen opgezet en de hosting opgezet. Dit alles hebben wij in samenwerking gedaan met het creatieve team van Het Concert van de Eeuw.

Het Concert van de Eeuw is de naam van de organisatie die verantwoordelijk is voor de productie van theatershow 100 Op Een Hoop. 100 Op Een Hoop is een wervelende theatershow die je meeneemt in honderd jaar Veldhoven. De theatershow moet toegankelijk worden voor jong en oud. Indien je geinteresseerd bent in de website, kun je hier klikken.

 

logo Ed-ucation beeldmerk

Ed-ucation Veldhoven

Voor Ed-ucation heeft Max IT Solutions een compleet nieuwe website opgebouwd. Op deze site kunnen er plekken voor een theoriecursus gekocht worden. Deze pagina is gebouwd als een One Page website. Op deze ene pagina staan alle functionaliteiten en teksten. Hierdoor is het voor de klant overzichtelijk om alle informatie te lezen en ziet de site eruit als een soort brochure.

Ed-ucation is HET adres voor jouw theorie opleiding in Veldhoven. Opleiding, training en coaching. Onafhankelijk en voor iedereen verzorgen wij de zekerheid van slagen voor het theorie examen! Indien je geinteresseerd bent in de website, kun je hier klikken.

Meer informatie over ons webdesign portfolio?

Contact met Max IT Solutions

Wil je in contact komen met Max IT Solutions? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina of via bijstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur bij je terug komen met een antwoord.

Meer resultaten?

Wil jij meer websites zien uit het overzicht portfolio? Geen probleem! Max IT Solutions heeft veel meer websites ontwikkeld waar een succesverhaal achter zit. Ben jij benieuwd naar de webdesign mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag bij het tonen van al onze websites. Daarnaast is het ook mogelijk om websites te laten zien die vergelijkbaar zijn met jouw branche. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende zakelijke en restaurant websites laten maken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden waardoor je zeker weet dat wij een prachtige website voor jullie kunnen bouwen die aansluit bij jouw ideale wensen.

Max IT Solutions logo wit

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden van de websites die wij hebben gemaakt in ons portfolio overzicht? Dan is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je graag bij het realiseren van een droom website die voldoet aan jouw verwachtingen. Daarnaast zullen onze specialisten altijd samen met jou kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijf op online gebied exponentieel te laten groeien. Ben jij klaar voor de volgende stap met jouw onderneming? Wij wel! Neem direct contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan!