Webdesign portfolio

Max IT Solutions heeft al verschillende projecten met succes afgerond. Hieronder vindt u een overzicht van ons webdesign portfolio. Indien je geinteresseerd bent of meer informatie wilt, mag je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of via bovenstaand telefoonnummer. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden voor een website.

Het verhaal achter onze webdesign portfolio

Eliëns Carwash Area

Eliëns Carwash Area had een verouderde website en deze hebben wij in een nieuw jasje gezet. De website hebben wij opgebouwd met WordPress met het thema Divi. Daarnaast hebben wij de site in 2 talen gezet zodat het bereik van Eliëns vergroot kan worden.

Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing voor zowel de doe-het-zelvers als voor liefhebbers van de wasstraat. Meerdere doe-het-zelf wasboxen en een volautomatische wasstraat die auto’s en busjes tot een maximale hoogte van 2m20 krasvrij wast. Bent u geinteresseerd in de website? Klik dan hier!

Eliens Carwash Logo

Oranjemarkt Veldhoven

Wij hebben voor de Oranjemarkt Veldhoven de website ontwikkeld. We hebben de oude website in een nieuw format gezet. De oude website was vrij onoverzichtelijk, slecht leesbaar en niet responsive. Dit hebben wij aangepast door het opnieuw op te bouwen met het WordPress thema Divi.

De Oranjemarkt Veldhoven is een niet-commerciële vrijmarkt, gratis toegankelijk, met podiumprogramma’s en vertier! Een laagdrempelig familie-evenement in Veldhoven! De Oranjemarkt ontvangt jaarlijks ruim 20.000 bezoekers. Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken

Boetiek van Miek

Voor Boetiek van Miek hebben wij een complete webshop opgezet. Zij hadden nog geen website en wilden tijdens de Corona tijd toch hun winkel draaiende houden. Vandaar dat ze bij ons terecht zijn gekomen met een opdracht om een webshop op te zetten.

Boetiek van Miek is een modewinkel voor vrouwen. “Boetiek van Miek staat voor service, gezelligheid en betaalbare kleding. Dit proberen wij zo goed mogelijk over te brengen in onze winkel. Een bakje koffie, een gezellig muziekje en een ontspannen sfeer zorgen voor een prettig gevoel tijdens het winkelen. Elke week rijdt Miek naar verschillende inkoopcentra in Nederland om de laatste trends te scoren. Hierdoor zijn wij in enkele jaren uitgegroeid tot een begrip in de Kempen.” Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken.

Tymeck-Trades

Voor Tymeck-Trades hebben wij de website een professioneler design gemaakt. De oude website was toe aan vernieuwing en hierbij hebben wij ze geholpen. Met het WordPress thema Divi heeft de site een frisser uiterlijk gekregen waarmee ze weer een tijd vooruit kunnen.

Tymeck-Trades is een bedrijf dat zich bezig houdt met de inkoop en verkoop van Energy Drinks uit en naar verschillende contenten. De site is welbekend onder verzamelaars van merken als Monster Energy en Rockstar Energy en de site wordt dagelijks drukbezocht. Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken.

Het Concert van de Eeuw

Wij hebben voor Het Concert van de Eeuw de site ontwikkeld, de domeinnaam gekocht, de mailadressen opgezet en de hosting opgezet. Dit alles hebben wij in samenwerking gedaan met het creatieve team van Het Concert van de Eeuw. 

Het Concert van de Eeuw is de naam van de organisatie die verantwoordelijk is voor de productie van theatershow 100 Op Een Hoop. 100 Op Een Hoop is een wervelende theatershow die je meeneemt in honderd jaar Veldhoven. De theatershow moet toegankelijk worden voor jong en oud. Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken.

 

logo Ed-ucation beeldmerk

Ed-ucation Veldhoven

Voor Ed-ucation heeft Max IT Solutions een compleet nieuwe website opgebouwd. Op deze site kunnen er plekken voor een theoriecursus gekocht worden. Deze pagina is gebouwd als een One Page website. Op deze ene pagina staan alle functionaliteiten en teksten. Hierdoor is het voor de klant overzichtelijk om alle informatie te lezen en ziet de site eruit als een soort brochure.

Ed-ucation is HET adres voor jouw theorie opleiding in Veldhoven. Opleiding, training en coaching. Onafhankelijk en voor iedereen verzorgen wij de zekerheid van slagen voor het theorie examen! Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken.

Van Riel Bouw & Onderhoud

Het project waar alles begon was Van Riel Bouw & Onderhoud. Wij hebben voor Van Riel Bouw & Onderhoud de site ontwikkeld. Op deze site hebben wij met behulp van Woocommerce en de YITH Woocommerce Catalog Modus een catalogus gemaakt waarmee de projecten van Van Riel Bouw & Onderhoud worden weergeven. Verder zullen wij nog maandelijks onderhoud houden aan de site.

Van Riel Bouw & Onderhoud is een bouwbedrijf uit Wijdewormer. Het bedrijf houdt zichzelf bezig met het maken van onder andere meubels, inbouwkasten en badkamers. Daarnaast houdt het bedrijf zich veel bezig met onderhoud. Indien u geinteresseerd bent in de website, kunt u hier klikken.

Meer informatie over webdesign portfolio?