Webdesign

Ben jij op zoek naar webdesign? Dan ben je bij Max IT Solutions aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen je namelijk als geen ander helpen bij het ontwikkelen van een fraai design dat jouw toekomstige klanten niet meer doet twijfelen. Maar wat is webdesign nu precies? En waar moet je op letten als je besluit om webdesign te gaan uitbesteden? Op deze pagina tref je meer informatie aan over webdesign. Heb jij nog vragen over dit onderwerp of ben jij benieuwd wat Max IT Solutions voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Wat is webdesign?

Webdesign is het vormgeven van websites op het internet. Naast het vormgeven wordt het woord ook in bredere zin gebruikt. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan de technische ontwikkeling van websites. Max IT Solutions kan beide onderdelen uitvoeren waardoor er altijd een verdeling wordt gemaakt tussen webdesign en webdevelopment. Als we kijken naar webdesign is dit te vergelijken met het grafisch ontwerpen van de website. We kunnen dus concluderen dat het designen voornamelijk te maken heeft met de vormgeving van de website. Dit komt allemaal aan de orde in een grafisch ontwerp.

Max IT Solutions website voor Danella

Webdesigner heeft jouw input nodig

Als je besluit om met een webdesigner in zee te gaan, dan is het altijd goed om van tevoren al nagedacht te hebben over een aantal zaken. Jouw wensen zijn namelijk de basis voor het project. Er wordt op basis van jouw wensen een concept gemaakt en dit concept moet uniek en sterk zijn, want het is immers de basis van het project.

Probeer daarom altijd van te voren goed inzichtelijk te krijgen wat jouw wensen zijn en schrijf deze op. Vervolgens plannen wij bij Max IT Solutions een afspraak in waarbij we samen kijken hoe jouw wensen omgevormd kunnen worden in een prachtig design voor jouw toekomstige website.

Contact met Max IT Solutions

Wil je in contact komen met Max IT Solutions? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina of via bijstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur bij je terug komen met een antwoord.

Een grafisch ontwerp

Als we kijken naar het grafisch ontwerp, heeft dit voornamelijk te maken met twee onderdelen namelijk uitstraling en herkenbaarheid. Zo brengt de juiste keuze in kleur en afbeeldingen namelijk het juiste gevoel met zich mee waardoor producten sneller verkocht worden. Om deze reden is het aan te raden om een op maat gemaakte huisstijl te integreren in jouw website of webshop. Hierbij is het goed om rekening te houden met de doelgroep en de huidige trends in de markt. Heb jij nog geen huisstijl of weet jij niet in welke stijl de website ontwikkeld dient te worden? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten staan je graag te woord!

In principe kun je het grafisch ontwerp als een proces zien waarin de eisen van de klant in combinatie met jouw gedachtegang wordt ingegoten. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een onepager te ontwikkelen. Een onepager is een pagina waar alleen maar gescrold hoeft te worden. Biedt jij een specifieke dienst of product aan? Dan kan dit de perfecte oplossing bieden!

Realisatie van het grafisch ontwerp

Zodra de grafische vormgeving is goedgekeurd wordt het ontwerp gerealiseerd. Dit onderdeel kunnen veel grafische ontwerpers niet omdat deze taken van elkaar gescheiden worden. Bij Max IT Solutions is dat niet het geval. Wij ontwerpen en ontwikkelen waardoor er snel en adequaat gehandeld kan worden. Voordat we overgaan tot ontwikkeling zullen we altijd een live mockup laten zien zodat direct inzichtelijk is hoe de website er ongeveer uit komt te zien. Hierdoor krijg je een goed beeld van het eindresultaat en hoef je niet te wachten op eventuele verrassingen. What you see is what you get!

Waarom kiezen voor Max IT Solutions

Zoals reeds beschreven is Max IT Solutions thuis in de wereld van webdesign en webdevelopment. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om eerst samen met jou tot een prachtig ontwerp te komen waarbij wij vervolgens het ontwerp in realiteit kunnen zetten. Hierdoor heb je alles bij één partij liggen en hoef jij jezelf geen zorgen te maken of iemand het mooie ontwerp wel kan realiseren in een echte website.

Heb jij nog additionele vragen omtrent het ontwerpen van een website? Of ben jij benieuwd wat Max IT Solutions voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Max IT Solutions logo wit