Webdevelopment

Achter de schermen van een goed functionerende website schuilt heel wat werk, kennis en ervaring. Wij van Max IT Solutions helpen je daarom graag een handje. Wij leveren een betrouwbare en effectieve service in de vorm van webdevelopment. Je kunt bij ons terecht bij het gehele proces van het opzetten van een goede website. Wij designen, hosten, bouwen en onderhouden jouw site voor jouw bedrijf, restaurant of zakelijke onderneming. Max IT Solutions luistert naar jouw wensen en levert hierdoor een persoonlijke en zorgvuldige service op maat voor jou!

Webdevelopment

Onder webdevelopment worden tal van technische acties en diensten verstaan voor het opleveren van een website. Wij van Max IT Solutions begeleiden je door het complete proces heen. Je kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend kopje koffie om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw toekomstige website of webshop. Wij werken graag met de nieuwste technieken en gaan voor de meest efficiente oplossing. Hiermee streven wij naar een optimaal resultaat voor zowel de klant als voor onszelf.

Wij bouwen onze websites door middel van het contentmanagementsysteem (CMS) WordPress. Een CMS zorgt ervoor dat het proces van webdevelopment versimpeld wordt waardoor een website of webshop sneller en efficienter gerealiseerd kan worden. Binnen WordPress gebruiken wij veelal het thema Divi. Dit ondersteunt het proces van webdevelopment door de variatie in web designs te vergroten. Wij hebben in de loop der tijd een mooi webdesign portfolio opgebouwd in de regio van Veldhoven waarop wij trots zijn. Heb je vragen over ons portfolio of over onze werkwijze? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaand contactformulier of via onze contactpagina. Wij streven er naar om binnen 24 uur bij je te zijn met een antwoord.

Website Max IT Solutions

Contact met Max IT Solutions

Wil je in contact komen met Max IT Solutions? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina of via bijstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur bij je terug komen met een antwoord.

Website development

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, kun je er tegenwoordig niet meer onderuit. Als je gezien en gehoord wilt worden, is het van belang dat jouw potentiele klanten je kunnen bezoeken en bereiken via een netjes opgezette website waarop meteen duidelijk is wat jouw bedrijf doet. Het geeft een eerste indruk van je onderneming en daarom is het hebben van een nette website zonder gebreken iets wat noodzakelijk is. Max IT Solutions helpt je graag hierbij door een goed opgezette website af te leveren. Wij zorgen voor het website development en richten ons op jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem zeker contact met ons op!